Xiamen Cerarock Imp. & Exp Co., Ltd.

Foshan Cerarock Ceramics Co., Ltd.

Tentang Kami

Perusahaan Cerarock parantos didirikeun langkung ti 8 taun di Xiamen China. Ti saprak éta, kami parantos nyayogikeun produk keramik & beling sareng mendesain solusi pikeun konsumen kalayan inovasi, kualitas, sareng jasa. Saatos taun pangwangunan, urang
geus ngalaman kamekaran anu luar biasa dina sababaraha taun. Sareng ayeuna ayana ayana global urang langkung ti 30 nagara.

3D6310
PMJ6848-
638
HS36002

Ngadegkeun

The-Founder

Zayed Wu parantos damel di Xiamen Minmetals Group langkung ti 18 taun ti saprak lulusan ti Business English Major, perusahaan ieu milik nagara sareng nyayogikeun paltform gedé pikeun Mr Zayed pikeun ngajalajah kamampuan na. Salila 18 taun katukang, Zayed diajar langkung jero dina ngawangun bahan sareng ékspor kasus, anu ngadamel yayasan anu rada saé pikeun usaha ubinna anu anjeunna diwangun.

Ogé di 2002, anjeunna cicing di luar negeri di Qatar salami 2 taun sareng teras dipangaruhan ku budaya muslim di ditu, éta kumaha nami ZAYED sumping. Ti taun 2005, Zayed parantos linggih dina usaha ubin, anu saleresna mangrupikeun jalan pikeun anjeunna. Salaku pusat ubin Rustic Jinjiang mangrupikeun kampung halaman, ngembang sareng lingkungan ubin keramik sareng sadaya sumber anu diperyogikeun ti barayana ngadamel bisnis anyar anu nembé ngembangkeun sacara gancang. Janten éta hasil alami pikeun Cerarock pikeun bentukna taun 2012.

Jaringan Produksi

Jaringan produksi Cerarock ngadatangkeun tren sareng inovasi panganyarna pikeun panto palanggan urang. Kapasitas anu ageung ditarjamahkeun kana Pilihan anu lega sareng distribusi langsung. Kalayan Cerarock, para nasabah ngagaduhan aksés gancang kana unik sareng, dina seueur kasus, produk mimiti-ka-pasar. Kami nawiskeun warna pang anyarna, pagawean sareng tekstur, dipirig ku panawaran anu lega sareng koordinat motong sareng aksén.

unnamed

NILAI:

Cerarock komitmen pikeun maksimalkeun nilai anu urang kirimkeun ka unggal customer. Tim Cerarock terus-terusan ngembang, ngahasilkeun sumber sareng pemurnian supados nyayogikeun produk pangsaéna dina nilei pangsaéna.

Staf sareng QC:

Teu aya barang anu bakal dikirim ka para nasabah tanpa diperiksa ketat ku CERAROCK QC Team; Teu aya penjualan anu tiasa berhubung langsung sareng para nasabah tanpa tetep dina bengkel diajar ngahasilkeun pamariksaan & prosedur pamariksaan kualitas; "Nami abdi nyaeta Penjaminan anjeun".

                                                                                                                                                             ——CERAROCK

Xiamen Cerarock Imp. & Exp Co., Ltd.

Headquarter Tambihkeun: RM 706, Gedong Xin JieChuang. No707 Hu'An Road, Distrik Hu Li, Kota Xiamen

Tel: 0086 592-5393061

Fax: 0086 592-5393071

Foshan Cerarock Ceramics Co., Ltd.

Cabang Foshan Tambihkeun: Teu. 01-05, 2nd Floor, Hall B, Shiwan Sanitary Ware City, Chan Cheng District, Foshan City

Tel: 0086 0757-82900125

Fax: 0086 0757-82900125

Cel: 0086 18927707222

E-mail: zayed.wuzd@cerarock.com

gsjs
LOGO

Logo Cerarock katingal sapertos "WHALE"
"Warna biru" ngagambarkeun GLOBE anu mangrupikeun pasar global.
"Warna oranyeu" ngagambarkeun kapercayaan anu langkung kuat.
"Nami abdi nyaéta jaminan anjeun" ngagambarkeun kapala sakola.
"Tilu Titik di luhur Cerarock" ngagambarkeun Falsafah Cina langit & bumi & jalma.
Éta sadayana hartina urang nyobian janten sasak Tiongkok sareng Dunya handapeun bimbingan Filsafat Tiongkok.