• Rustic Ceramic Tile 600x600mm Granite Design Tile

    Ubin keramik Rustic 600x600mm ubin Desain ubin

    Keterangan Produk 20mm Thicknes Rustic Keramik Tile 600x600mm Granite Desain Tile Tile: Keramik Lantai Keramik Rabatik Kering: 600x600mm, 300x600mm, 300x300mm Thicknes: 20mm Penyerapan Cai: handapeun 0.5% Perawatan Permukaan: Warna Matte Rumput Keramik: Keuntungan Keramik Rustik Ukuran: 600x600mm, 300x600mm, 300x300mm Thicknes: 20mm Penyerapan Cai: handapeun 0.5% Perawatan permukaan 2 warna , Sesuaikeun anu katampi. Syarat pamayaran: TT, LC, DP Quality: garansi AAA. Desain: batu alami , granit / marmer atanapi batu budaya finish sabak lengkep / bata OEM: ditampi Detil Infor ...
  • Granite Outside Rustic Ceramic Tile Beige / Gray Color Matte Finished

    Granite Luar Rustic Keramik Jubin Beige / Warna Gray Matte Rengse

    Deskripsi Produk 60x60cm granit luar ubin keramik kalayan warna beige / abu abu unik tina ubin séri ieu henteu ngan ukur permukaan superthick of keramik, tapi ogé bédana desain dina percetakan inkjet, anu langkung alami nalika aplikasi. Tipe: Kotak Lantai Keramik Roti Bumi Katerangan: Jubin Keramik Rustik Ukuran Sadia: 600x600mm, 300x600mm, 300x300mm Thicknes: Penyerapan Cai 20mm: handapeun 0.5% Perawatan Permukaan: Matte Rengse Lengkap: Seueur Warna Kasedhiya Detil Informasi ...
  • Acid – Resistant Outdoor Ceramic Tile – Glazed Porcelain Tile

    Asam - Kotak Keramik Luar Resistant - Tile Porcelain Terang

    Jéntré Produk Produk Percetakan Non-Slip Ink-jet Rustic Wall Tile Asam-Tahan Pakai-Tahan Keramik Tahan Keramik: Kotak Lantai Keramik Rustik Kurangkeun: 600x600mm, 300x600mm, 300x300mm Thicknes: penyerepatan cai 20mm: handapeun 0.5% Rawatan permukaan Paramik : Warna Bérés Matte: Seueur Warna Sadia Éta tahan ka kaayaan atmosfir ekstrim, pikeun produk kimia, seuneu, banjir, asor, variasi suhu sareng radiasi UV. Sadaya sipat ieu ngadamel ...
  • Non – Slip Outdoor Ceramic Tile Rustic Granite Design Tile

    Non-Slip Outdoor Keramik Tile Rustic Granite Desain Tile

    Jinis Keterangan Produk: Kotak Lantai Keramik Rémik Katerangan: Jubin Keramik Rustik Ukuran Sadia: 600x600mm, 300x600mm, 300x300mm Thicknes: Penyerapan Cai 20mm: handapeun 0.5% Rawatan Permukaan: Matte Rengse Bébas: Seueur Warna Kandang aya Kotak Keramik ngagaduhan struktur seragam, tékstur keras sareng indah warna Gantina batu.minimize kontaminasi lingkungan kalayan nganggo batu. Kondisi fisik unik sareng pola anu éndah ngajantenkeun bahan wangunan anu saé, anu katelah ...
  • 20mm Thicknes Floor Tiles Natural Stone Style Water Absorption under 0.5%

    Kotak Lantai 20mm Thicknes Kotak Alami Gaya Penyerapan Cai dina kaayaan 0,5%

    Keterangan Produk 2cm Kotak Lentur Lempeng 600cm 600mm Rustic gaya batu keramik alami Jenis: Kotak Lantai Keramik Rustik Kasedhiya: 600x600mm, 300x600mm, 300x300mm Thicknes: 20mm Penyerapan Cai: handapeun 0.5% Perawatan Permukaan: Warna Matte Rutinic: Sadayana Warna Anggoan sayogi: Rékréasi & Kesejahteraan, Mal & Toko, Réstoran & Hotel, Pagawean & Kantor, Kahanan Residen, Ruang Umum, Luar & Taman, Gedong Dihimpun. ukuran 600 ...
  • Super Thick Ceramic FLOOR Tiles 600x600mm Rustic Anti – Dust TISI CO FTA

    Kotak keramik super tebal Super 600x600mm Rustic Anti - Debu TISI CO FTA

    Deskripsi Produk Superthick Keramik Jubin 600x600mm Rustic Anti-lebu. karasa tinggi, desain alam, ukuran ageung sareng awét. Kalayan desain modéren sareng modéren, integrasi seni, ciri budaya elegan, Minuhan kabutuhan. Gaya ogé unik sareng koleksi alam, tradisi sareng klasik, warna sareng pola ngagaduhan pangaruh visual tina waktos sareng rohangan blending. Gaze dina éta sapertos leumpang dina koridor waktos sareng evolusi rohangan, kalayan nostalgia ...