INDOBUILDTECH 2019

Pameran Konvénsi Indonésia (ICE)
Jl. Boulevard BSD Barat Taman Kantor 1, Kota BSD, Tangerang 15339 , Indonesia
Kaping 20, Maret ~ 24, Maret, 2019.
Produk Utama Cerarock Diperangkeun: Témbok Tembok Luar / 600x600mm Kotak Rustic Rustic / 300x600mm Kotak Rustic

INDOBUILDTECH 2019
INDOBUILDTECH 2019

Pameran Orlando AS

09th ~ 12 April 2019. Pameran bahan wangunan Orlando.

Kantong no. : 1894Urang bakal nunjukkeun produk urang di gedong Orlando

paméran bahan ti April 09 dugi ka 12 April 2010. 1894. Wilujeng sumping

cerarock-Orlando-Exhibition-USA
Orlando Exhibition USA

Kaadilan anu caket 124

Kaping 15 ~ 19 Oktober 2018. kaadilan canton. Booth No.:9.2K40            
Kami nunjukkeun produk urang di Cina canton adil ti taun 2018.10.15-2018.10.19 ruang pondok No. 9.2k 40. sawangsulna kunjungan éta
Pameran kami di Foshan, sakitar 48 menit ti canton adil ka dieu ku mobil. aya sababaraha séri anyar, utamina perkawis 600 * 1200mm, 600 * 600mm. permukaanna matt sareng dipulas pinuh.

124th canton fair

Kualitas Kanton 123th

Fase 1, 15th ~ 19 April 2018. kaadilan canton 123th. Booth No.:9.2K28
Ukuran Sadia di dieu: 600x600mm
Naon Anyar dina waktos ieu: 29 désain beungeut orok lemesna derajat / Jubin atos Hard / Jubin Berpisah Split

2017Building Material Fair, HCM City, Vietnam

Periode: 9.27 ~ 10.1, 2017. Kota HCM, Gedong Bahan Wangunan di Vietnam.
Ukuran Sadia di dieu: 300x300mm / 200x400mm / 150x500mm / 150x600mm
Naon Anyar dina waktos ieu: Kotak témbok Exterial / Kotak digosok Crystal / Kotak Keramik Kayu

120th Canton Fair
2017Building Material Fair,HCM City,Vietnam

122 adil kaos, Guangzhou, Cina

Fase 1, 15th ~ 19 Oct 2017. 122 canton adil. Booth No.:9.2L46
Ukuran Sadia di dieu: 600x600mm / 800x800mm /
Naon Anyar dina waktos ieu: 29 derajat orok lempeng gentong orok lemes / Kotak atos keras / Sparkle jubin matt ubin

122 Canton fair,Guangzhou,China

Kualitas Kanton ka-121

Tahap 1, 15th ~ 19 April 2017. Kurusjuran ka-121. Booth No.:9.2G19-20
Ukuran Sadia di dieu: 600x600mm / 800x800mm / 450x900mm / 600x1200mm.

121th Canton Fair
121th Canton Fair

Kualitas ka-120 Kanton

120 Kanton Kanton: Utamina produk: Kotak témbok 200x400mm, Kotak témbok 300x600mm, Kotak lantai 600x600mm

120th Canton Fair
120th Canton Fair