• The 127th China import and export fair will be held online from June 15 to 24 for 10 days.

    Pameran impor sareng ékspor China ka-127 bakal diayakeun online ti 15 15 Juni ka 10 dinten.

    Pameran impor sareng ékspor China ka-127 bakal diayakeun online ti 15 15 Juni ka 10 dinten. Ngayakeun online adil ka Kanton mangrupikeun ukuran inovatif pikeun aktip ngatasi dampak covid-19, nyaimbangkeun perdagangan asing sareng investasi asing, sareng langkung saé maénkeun peran adil salaku platform pikeun ...
    Maca deui
  • 124th Canton Fair

    Kualitas Kanton 124th

    Kaping 15 ~ 19 Oktober 2018. kaadilan canton. Booth No.:9.2K40 Kami nunjukkeun produk urang di canton adil ti taun 2018.10.15-2018.10.19
    Maca deui
  • Talk About Subway Tile

    Ngobrol Tentang Subway Tile

    ditulis ku: jenny wu subway tile téh serbaguna, hese ngahartikeun gaya mana anu ngagambarkeun. Éta tiasa vintage, méwah, atanapi kontemporer. Tepi
    Maca deui
  • Merry Christmas

    Wilujeng Natal

    26 Désémber nyaéta Poé Natal. Perusahaan kami diayakeun pésta anu resep. Hatur nuhun sadaya friens na sumping, ieu wengi anu saé! 
    Maca deui
  • Indo Build Tech

    Indo ngawangun Indo

    Cerarock ngahadiran Indo Build Tech anu suksés diayakeun salami 16times. Pameran éta kalebet bahan wangunan (ubin, batu, jsb.), Fasilitas gedong, gedong hardware, desain gedong jsb.  
    Maca deui