Propil QC

Staf sareng QC
Teu aya barang anu bakal dikirim ka para nasabah tanpa diperiksa ketat ku CERAROCK QC Team

QC_Profile2
QC_Profile1
QC_Profile3

Teu aya penjualan anu tiasa berhubung langsung sareng para nasabah tanpa tetep dina bengkel diajar ngahasilkeun pamariksaan & prosedur pamariksaan kualitas; "Nami abdi nyaéta Penjaminan anjeun". ------ CERAROCK

Sértipikat QC
Test-report_G15-WT7424E2
Test-report_G15-WT7424E

Standar: Laporan tés
Nomer: G15-WT7424E
Tanggal panerbitan: 2015-10-28
Dikaluarkeun ku: Pusat Pengawasan Nasional sareng Pemeriksaan Sanitray Keramik sareng Perbaikan Plumbing

Test-report_G14-WT7424E2
Test-report_G14-WT7424E1

Standar: Laporan tés
Nomer: G14-WT3523E
Tanggal panerbitan: 2014-05-12
Dikaluarkeun ku: Pusat Pengawasan Nasional sareng Pemeriksaan kanggo Sanitray Keramik sareng Perbaikan Plumbing