Kami Pabrik

TANGKAP

CERAROCK mangrupikeun panalungtikan sareng pamekaran, produksi, penjualan, jasa dina salah sahiji usaha keramik modéren, kalayan pencét sakomi dunya, mesin tinta warna digital 3D, tungku sareng alat produksi anu sanés.
Teu aya barang anu bakal dikirim ka para nasabah tanpa diperiksa ketat ku Tim CERAROCK QC; Teu aya penjualan anu tiasa langsung berhubung langsung sareng para nasabah tanpa tetep dina bengkel diajar prosedur pamariksaan ngahasilkeun & kualitas; "Nami abdi nyaéta Penjaminan anjeun". ------ CERAROCK
Peralatan Produksi:

FActory_one
FACTORY1

OEM / ODM
OEM & ODM Ditampa.
MOQ pikeun OEM: Hiji wadah pikeun Produk Percetakan Inkjet.
Syarat pikeun OEM: Pls nyayogikeun pcs sample sample aslina atanapi résolusi anu dirarancang luhur pikeun urang nyobian produk anu paling cocog pikeun anjeun. Urang bakal mastikeun yén sampel urang sadayana nyugemakeun, teras mimiti ngahasilkeun kuantitas.

CONTOH: 300X600MM WALL TILE TRIED INTO 2 SURFACE:

FACTORY_xj

CONTOH: 600X600MM FLOOR TILE:

FACTORYA
Lokakarya Produksi

Produksi Bakar Sisa Kayu:

products_Factory1

Produksi ubin gentong gentong Boday:

FACTOWY

Terrazzo Series Production:

FACTORY_YWO
Pangiriman Produk

Bérés Kemasan Produk:

product_c

Rengse Panyimpen Produk:

product_b

Wadah ékspor :

product_A