AAA Kelas anu Rustic Rélic Porcelain Lantai Kotak


  • Nomer Modél: HS6608A, HS6608B, HS6608C, HS6608D
  • Ukuran: 600x600mm / 300x600mm / 300x300mm
  • Syarat pamayaran: T / T, Western Union, L / C, D / P
  • Ngaran merek: CERAROCK
  • Sertipikat: ISO13006
    • AAA Grade Rustic Glazed Porcelain Floor Tile
    • AAA Grade Rustic Glazed Porcelain Floor Tile
    • AAA Grade Rustic Glazed Porcelain Floor Tile
    • AAA Grade Rustic Glazed Porcelain Floor Tile
    • AAA Grade Rustic Glazed Porcelain Floor Tile
    • AAA Grade Rustic Glazed Porcelain Floor Tile
    • AAA Grade Rustic Glazed Porcelain Floor Tile
    • AAA Grade Rustic Glazed Porcelain Floor Tile
    • AAA Grade Rustic Glazed Porcelain Floor Tile
    • AAA Grade Rustic Glazed Porcelain Floor Tile
    • AAA Grade Rustic Glazed Porcelain Floor Tile
    • AAA Grade Rustic Glazed Porcelain Floor Tile
    • AAA Grade Rustic Glazed Porcelain Floor Tile

    Jinis Produk

    FAQ

    Produk Tag

    Panjelasan Produk

    Semén Husus Tingali sapertos Matt Rustic Kotak Lantai Porcelain Kaca sareng Rupa-rupa Warna

    Perbandingan sareng analisa dilakukeun tina ciri sareng kaayaan panggunaan kinerja anu pikaresepeun sering di tempat umum sapertos pasar super, perusahaan gedé, rumah sakit sareng subway sareng saterasna.

    Kustomisasi pribadi kana gaya karep anjeun tiasa dicapai.

    Beuki ubin tina rustic populér, éta nunjukkeun sajarah beunghar sareng budaya anu caket jero.

    Produk Cerarock nunjukkeun ka anjeun yén ragam beunghar desain pola sareng sababaraha spésifikasi lengkep. "Ngaran Cerarock mangrupikeun garansi anjeun"

    Inpormasi Rincian

    Penyerapan Cai: Dina handapeun 0,5% atanapi 0.5-3%
    Range warna: Beige, Grey, Coklat, Beureum, jsb
    Ketebalan: 9.0-10.0mm

    Kelas:

    Luhureun Kelas AAA

    Fitur Produk

    1. Wangunan atanapi Non-Wangun.
    2. Keramik (0.5-3%) atanapi Porcelain (sahandapeun 0,5%).
    3. Matt, garing Granular, atanapi Lappato.
    4. Awak normal atanapi Full awak.
    5. R9, R10 atanapi R11 disayogikeun.
    6. Ramo anu dicitak sacara acak.
    7. 60x60cm, 30x60cm, 30x30cm, 60x120cm, 80x80cm, 40x80cm.

    Paket & Dijual

    SAIZ

    PCS / CTN

    M2/ CTN

    GW (KG) / CTN

    CTN / 1 * 20 '

    M2/ 1 * 20 '

    GW (KG) / 1 * 20 '

    600x600

    4

    1,44

    28.5

    960

    1382.4

    27500

    300x600

    8

    1,44

    28.5

    960

    1382.4

    27500

    300x300

    11

    0,99

    17,3

    1589

    1573.11

    27500

    AAA-Grade-Rustic-Glazed-Porcelain-Floor-Tile-HS6608D
    AAA-Grade-Rustic-Glazed-Porcelain-Floor-Tile-HS6608A
    AAA Grade Rustic Glazed Porcelain Floor Tile-HS6608D-6
    AAA Grade Rustic Glazed Porcelain Floor Tile-HS6608D-5
    AAA Grade Rustic Glazed Porcelain Floor Tile-HS6608A
    AAA Grade Rustic Glazed Porcelain Floor Tile-HS6608C

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami