Kotak lada dina Matt Surface tina keramik Kotak Keramik di Lantai 600x600mm


  • Nomer Modél: 3D6310,3D6311,3D6312
  • Ukuran: 600x600mm / 300x600mm / 300x300mm
  • Syarat pamayaran: T / T, Western Union, L / C, D / P
  • Ngaran merek: CERAROCK
  • Sertipikat: ISO13006
    • Pepper tiles on Matt Surface of Glazed Ceramic Tile use in Flooring 600x600mm
    • Pepper tiles on Matt Surface of Glazed Ceramic Tile use in Flooring 600x600mm
    • Pepper tiles on Matt Surface of Glazed Ceramic Tile use in Flooring 600x600mm
    • Pepper tiles on Matt Surface of Glazed Ceramic Tile use in Flooring 600x600mm
    • Pepper tiles on Matt Surface of Glazed Ceramic Tile use in Flooring 600x600mm
    • Pepper tiles on Matt Surface of Glazed Ceramic Tile use in Flooring 600x600mm
    • Pepper tiles on Matt Surface of Glazed Ceramic Tile use in Flooring 600x600mm
    • Pepper tiles on Matt Surface of Glazed Ceramic Tile use in Flooring 600x600mm

    Jinis Produk

    FAQ

    Produk Tag

    Panjelasan Produk

    Kotak lada dina Matt Surface 600x600mm Gladyed Tile Salt

    Suhu suhu tinggi: Kalayan suhu tinggi - struktur dasar sadaya produk urang, naon waé lapangan aplikasina.

    Teu karasa: hasil tina réaksi kimia anu lumangsung dina waktos tembak, sareng anu masihan kasuburna sareng konsistensina.

    Fungsi anti-slip: awak pinuh anu nawiskeun kaanggotaan ubin urang dina hal betah dina pangropéa sareng pagelaran punjul

    Aranjeunna gaduh dampak lingkungan anu saémbarkeun dina kahirupan sadayana: tina waktos ékstraksi tina bahan baku dugi ka pembuangan ubin anu dipaké, aranjeunna 100% bisa didaur ulang.

    Inpormasi Rincian

    Penyerapan Cai: Dina handapeun 0,5% atanapi 0.5-3%
    Range warna: Beige, Grey, Coklat, Beureum, jsb
    Ketebalan: 9.5-10.0mm

    Kelas:

    Luhureun Kelas AAA

    Paket & Dijual

    SAIZ

    PCS / CTN

    M2/ CTN

    GW (KG) / CTN

    CTN / 1 * 20 '

    M2/ 1 * 20 '

    GW (KG) / 1 * 20 '

    600x600

    4

    1,44

    30.5

    960

    1281.6

    27500

    300x600

    8

    1,44

    30.5

    960

    1281.6

    27500

    300x300

    11

    0,99

    17,3

    1589

    1573.11

    27500

    Pepper tiles on Matt Surface of Glazed Ceramic Tile use in Flooring 600x600mm-3D6310-
    Pepper tiles on Matt Surface of Glazed Ceramic Tile use in Flooring 600x600mm-3D6310
    Pepper tiles on Matt Surface of Glazed Ceramic Tile use in Flooring 600x600mm-3D6310

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami