Kotak Kayu Anti - Kasar Abrasive


  • Nomer Modél: HS901501, HS901505, HS901515, HS901516, HS901522
  • Ukuran: 150x800mm / 150x900mm / 200x1000mm / 200x1200mm
  • Syarat pamayaran: T / T, Western Union, L / C, D / P
  • Ngaran merek: CERAROCK
  • Sertipikat: ISO13006
    • Anti – Abrasive Wood Wall Tiles
    • Anti – Abrasive Wood Wall Tiles
    • Anti – Abrasive Wood Wall Tiles
    • Anti – Abrasive Wood Wall Tiles

    Jinis Produk

    FAQ

    Produk Tag

    Panjelasan Produk

    1.Design, ngamungkinkeun urang ngabédakeun diri tina kompetisi; éta ngagaduhan wilangan warna anu lega, séri ieu ngagaduhan rupa-rupa warna.

    2.Four béda

    Ukuran Sadia:

    150x800mm / 150x900mm / 200x1000mm / 200x1200mm

    3.Versatility

    Éta tiasa dianggo pikeun permukaan di mana waé. Komo dapur, kamar mandi sareng di kamar mandi, lantai, témbok, bar sareng sésana.

    Inpormasi Rincian

    Penyerapan Cai: Di handapeun 0,5% atanapi 0.5-3% atanapi 3-6% atanapi 6-10%
    Range warna: Beige, Grey, Coklat, Beureum, jsb
    Ketebalan: 9.0-10.0mm

    Kelas:

    Luhureun Kelas AAA

    Paket & Dijual

    SAIZ

    PCS / CTN

    M2/ CTN

    GW (KG) / CTN

    CTN / 1 * 20 '

    M2/ 1 * 20 '

    GW (KG) / 1 * 20 '

    150x800

    10

    1.2

    24

    1122

    1346.4

    27000

    150x900

    8

    1,08

    22.3

    1235

    1333.8

    27500

    200x1000

    5

    1.

    21.3

    1292

    1292

    27500

    200x1200

    5

    1.2

    29.5

    932

    1118.4

    27500

    HS901519

    Anti - Abrasive Wood Wall Tiles-HS901519
    Anti - Abrasive Wood Wall Tiles-HS901519-2-1
    Anti - Abrasive Wood Wall Tiles-HS901519-2-2

    HS901506

    Anti - Abrasive Wood Wall Tiles-HS901506
    Anti - Abrasive Wood Wall Tiles-HS901506-1

    HS901502

    Anti - Abrasive Wood Wall Tiles-HS901502
    Anti - Abrasive Wood Wall Tiles-HS901502-1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami