Kelas AAA Kayu Épék Keramik Lantai Keramik 150x900MM

Nomer Modél : Q15016, Q15017, Q15018, Q15019

Ukuran : 150x900mm / 200x900mm / 200x1000mm / 200x1200mm 

Syarat pamayaran: T / T, Western Union, L / C, D / P

Ngaran merek: CERAROCK

Sertipikasi: ISO13006


  • Grade AAA Wood Effect Ceramic Floor Tiles 150x900MM
  • Grade AAA Wood Effect Ceramic Floor Tiles 150x900MM
  • Grade AAA Wood Effect Ceramic Floor Tiles 150x900MM
  • Grade AAA Wood Effect Ceramic Floor Tiles 150x900MM
  • Grade AAA Wood Effect Ceramic Floor Tiles 150x900MM
  • Grade AAA Wood Effect Ceramic Floor Tiles 150x900MM
  • Grade AAA Wood Effect Ceramic Floor Tiles 150x900MM
  • Grade AAA Wood Effect Ceramic Floor Tiles 150x900MM
  • Grade AAA Wood Effect Ceramic Floor Tiles 150x900MM
  • Grade AAA Wood Effect Ceramic Floor Tiles 150x900MM
  • Grade AAA Wood Effect Ceramic Floor Tiles 150x900MM
  • Grade AAA Wood Effect Ceramic Floor Tiles 150x900MM
  • Grade AAA Wood Effect Ceramic Floor Tiles 150x900MM
  • Grade AAA Wood Effect Ceramic Floor Tiles 150x900MM

Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Panjelasan Produk:

Series CERAROCK 'Kayu Raksa, ku gandum alam tina gandum Kayu, sareng ngalangkungan rupa, jahitan lancar sareng recombination, tungtungna produk nganggo tékstur anu langkung alus sareng beunghar. Asalna tina alam, kalayan pangirut anu kuat, sareng ngahudangkeun kanyamanan alami kalayan Uap alus sareng jempé.

Gedong aréa tongkat langkung caket sareng kualitas naluri primitip, singket langkung raos langkung halcyon, ngantepkeun hiji jalma haté sepi, tiasa ngalangkungan suasana ngawangun, ngantepkeun watek anu dimensi sareng dimensi jero, warna kai polos sareng primitip damel pangaruh dasar diménsi. ngawangun tempat cicing dina tempat anu haneut sareng nyaman.

Ieu sérial kelainan warna sisikian, aya beige, kulawu sareng opat warna, masing-masing warna bakal ngantep jalma panon anu cerah, nyorot rasa anu unik sareng gaya anu unik, nyaéta hiasan bumi anjeun sareng sagala jinis rékayasa pilihan choice

Fitur Produk:

1.Low penyerep Cai handapeun 0,05%;

2.Rectified Tepi;

3. Ukuran anu Disusun.

 

Inpormasi rinci:

Penyerapan Cai: Di handapeun 0,5% atanapi 0.5-3% atanapi 3-6% atanapi 6-10%
Range warna: Beige, Grey, Coklat, jsb
Ketebalan:  9.0-10.0mm
Kelas: Luhureun Kelas AAA

 

 

 Packing & Loading:

SAIZ

PCS / CTN

M2/ CTN

GW (KG) / CTN

CTN / 1 * 20 '

M2/ 1 * 20 '

GW (KG) / 1 * 20 '

150x900

8

1,08

22.3

1235

1333.8

27500

200x900

8

1,44

28.5

960

1382.4

27500

200x1000

5

1.

21.3

1292

1292

27500

200x1200

5

1.2

29.5

932

1118.4

27500

 

 

Q15019-8-
Q15019-
Q15019
Q15016-4
Q15016-DF

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami