Imah Kayu Balukar Lantai Kotak Keramik Jubin Rintangan suhu Tinggi 20x120CM

Nomer Modél : BM120011, BM120012, BM120013, BM120015, BM120017

Ukuran : 150x900mm / 200x900mm / 200x1000mm / 200x1200mm 

Syarat pamayaran: T / T, Western Union, L / C, D / P

Ngaran merek: CERAROCK

Sertipikasi: ISO13006


  • Home Wood Effect Floor Tiles  Ceramic Tile High Temperature Resistance 20x120CM
  • Home Wood Effect Floor Tiles  Ceramic Tile High Temperature Resistance 20x120CM
  • Home Wood Effect Floor Tiles  Ceramic Tile High Temperature Resistance 20x120CM
  • Home Wood Effect Floor Tiles  Ceramic Tile High Temperature Resistance 20x120CM
  • Home Wood Effect Floor Tiles  Ceramic Tile High Temperature Resistance 20x120CM
  • Home Wood Effect Floor Tiles  Ceramic Tile High Temperature Resistance 20x120CM
  • Home Wood Effect Floor Tiles  Ceramic Tile High Temperature Resistance 20x120CM
  • Home Wood Effect Floor Tiles  Ceramic Tile High Temperature Resistance 20x120CM
  • Home Wood Effect Floor Tiles  Ceramic Tile High Temperature Resistance 20x120CM
  • Home Wood Effect Floor Tiles  Ceramic Tile High Temperature Resistance 20x120CM
  • Home Wood Effect Floor Tiles  Ceramic Tile High Temperature Resistance 20x120CM
  • Home Wood Effect Floor Tiles  Ceramic Tile High Temperature Resistance 20x120CM

Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Panjelasan Produk:

CERAROCK 'Kayu Jupiter Series ngagaduhan sababaraha kaunggulan:

1.Safety sareng perlindungan lingkungan: bata gandum tina bata ngahargaan bata ngiringan salaku jenis, nyarupaan batu gandum tina batu bata anu kaitung pikeun paling henteu langkung lancar bata, naek sabalikna tina nyegah prestasi anu licin janten tiasa langkung saé, tina gandum tina batu bata éta ogé milik. formaldehyde, produk séhat anu hadé pikeun perlindungan lingkungan.

2.Beautiful sareng realistis: Tutorial kayu gandum bata ayeuna nya éta dina prosés ngolah ngaliwatan inkjet, relief atanapi tilelep na teknologi téknologi sapertos produksi, acuan, janten produksi pola hiasan alami, nalika dirarancang dina waktos anu sareng éta ogé ngagabungkeun ciri-ciri anu alus pisan tina lantai kayu sareng ubin keramik, sahingga ngajantenkeun produk nunjukkeun gaya gaya anu elegan, pikeun nyiptakeun lingkungan anu pikaresepeun sareng pikaresepeun.

3.Strong sareng awét: Éta ngagaduhan anticorrosion moistureproof, naék bersih ogé langkung gampang, sareng masih kedah ngagemkeun, asam-buktina alkalescent kuat.

Fitur Produk:

1.Low penyerep Cai handapeun 0,05%;
2.Rectified Tepi;
3. Ukuran anu Disusun.

Inpormasi rinci:

Penyerapan Cai: Di handapeun 0,5% atanapi 0.5-3% atanapi 3-6% atanapi 6-10%
Range warna: Beige, Grey, Coklat, jsb
Ketebalan:  9.0-10.0mm
Kelas: Luhureun Kelas AAA

 

Packing & Loading:

SAIZ

PCS / CTN

M2/ CTN

GW (KG) / CTN

CTN / 1 * 20 '

M2/ 1 * 20 '

GW (KG) / 1 * 20 '

150x900

8

1,08

22.3

1235

1333.8

27500

200x900

8

1,44

28.5

960

1382.4

27500

200x1000

5

1.

21.3

1292

1292

27500

200x1200

5

1.2

29.5

932

1118.4

27500

BM120012-(2)
BM29015-
da
sda
dasda

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami