Kotak Lantai Épék Kayu Pikeun ngagem Proyék - Tahan 20x120cm

Nomer Modél : Q201208, Q201209

Ukuran : 150x900mm / 200x900mm / 200x1000mm / 200x1200mm

Syarat pamayaran: T / T, Western Union, L / C, D / P

Ngaran merek: CERAROCK

Sertipikasi: ISO13006


  • Wood Effect Floor Tiles For Project Wear – Resistant 20x120cm
  • Wood Effect Floor Tiles For Project Wear – Resistant 20x120cm
  • Wood Effect Floor Tiles For Project Wear – Resistant 20x120cm
  • Wood Effect Floor Tiles For Project Wear – Resistant 20x120cm
  • Wood Effect Floor Tiles For Project Wear – Resistant 20x120cm
  • Wood Effect Floor Tiles For Project Wear – Resistant 20x120cm

Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Panjelasan Produk:

Desain rumah tangga tina gaya kontemporer nampilkeun trend diversifikasi. Parantos janten pilihan anu henteu tiasa dipaliré.

Nu katingali tina kayu kai ngaleungitkeun penampilan lingkungan ku ngajantenkeun langkung lemes sareng langkung pikaresepeun. Kotak belar kayu kerarock nampilkeun rupa-rupa gaya desain anu béda ogé dianggo pikeun sababaraha rohangan anu béda.

Sakumaha sadayana riset sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng perusahaan jasa, éta komitmen pikeun ningkatkeun kualitas budaya produk home.Cerarock modern masihan prominence pikeun ciri-ciri produkna ku gampang bersih glaze.The produk dilakukeun ku suhu tinggi anu ngajadikeun warna langkung cerah sareng awét langkung lami tibatan kantos.all nyayogikeun tempat anu nyaman kanggo anjeun gaduh istirahat sareng antrian.

CERAROCK'Wood Venus Series anu beunghar warna, sapertos beige sareng coklat terang, sareng sajabana unggal warna anu bakal ngajentulkeun panon masarakat, nyorot rasa anu unik sareng gaya anu unik, anu mangrupikeun pilihan pangheulana pikeun hiasan bumi sareng rupa-rupa proyek.

Fitur Produk:

1.Low penyerep Cai handapeun 0,05%;
2.Rectified Tepi;
3. Ukuran anu Disusun.

Inpormasi rinci:

Penyerapan Cai: Di handapeun 0,5% atanapi 0.5-3% atanapi 3-6% atanapi 6-10%
Range warna: Beige, Grey, Coklat, jsb
Ketebalan:  9.0-10.0mm
Kelas: Luhureun Kelas AAA

Packing & Loading:

SAIZ

PCS / CTN

M2/ CTN

GW (KG) / CTN

CTN / 1 * 20 '

M2/ 1 * 20 '

GW (KG) / 1 * 20 '

150x900

8

1,08

22.3

1235

1333.8

27500

200x900

8

1,44

28.5

960

1382.4

27500

200x1000

5

1.

21.3

1292

1292

27500

200x1200

5

1.2

29.5

932

1118.4

27500

 

Q201208--
Q201208-
Q201208-4
1Q201209-3
Q15016-DF

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami