Kayu Bumi Kayu Bahan Gedong Épék Lantai lantai 200x900mm

Nomer Modél : BM29003, BM29004, BM29005

Ukuran : 150x900mm / 200x900mm / 200x1000mm / 200x1200mm 

Syarat pamayaran: T / T, Western Union, L / C, D / P

Ngaran merek: CERAROCK

Sertipikasi: ISO13006


  • Wood Earth Series Building Material Wood Effect Floor Tiles 200x900mm
  • Wood Earth Series Building Material Wood Effect Floor Tiles 200x900mm
  • Wood Earth Series Building Material Wood Effect Floor Tiles 200x900mm
  • Wood Earth Series Building Material Wood Effect Floor Tiles 200x900mm
  • Wood Earth Series Building Material Wood Effect Floor Tiles 200x900mm
  • Wood Earth Series Building Material Wood Effect Floor Tiles 200x900mm
  • Wood Earth Series Building Material Wood Effect Floor Tiles 200x900mm
  • Wood Earth Series Building Material Wood Effect Floor Tiles 200x900mm
  • Wood Earth Series Building Material Wood Effect Floor Tiles 200x900mm
  • Wood Earth Series Building Material Wood Effect Floor Tiles 200x900mm
  • Wood Earth Series Building Material Wood Effect Floor Tiles 200x900mm

Jinis Produk

FAQ

Produk Tag

Panjelasan Produk:

Perlindungan lingkungan sareng produk kaséhatan mangrupikeun pilihan konsumen pangheulana. Kami mastikeun yén nyiptakeun ruang lingkungan anu séhat, kanggo persaingan pasar efisien formaldehida kanggo masihan jaminan sareng dukungan jangka panjang. Beuki seueur jalma sadar pentingna lingkungan anu séhat sareng lingkungan pikeun kahirupan urang.
Warna sareng kilauan tina bata gandum tina bata lembut sareng alami, ngagaduhan fungsi anti cai, ngagaduhan fungsi pangropéa anu hadé.
Kami nawiskeun desain ubin paling klasik sareng populér. Anjeun tiasa gaduh seueur rohangan pertanian anu saé. Datang dina sababaraha ukuran sareng nada nétral.
1. Désain, hayu urang nangtung tina kompetisi; Cai mibanda rupa-rupa warna, sareng kempelan ieu asalna dina sababaraha warna.
2. Opat ukuran anu béda-béda aya: 150 x900mm / 200 x900mm / 200 x1000mm / 200 x1200mm
3. Versatility: Éta tiasa dianggo dina permukaan interior mana waé. Komo kana dapur, kamar mandi sareng kamar mandi sakitar, lanté, témbok, watang sareng anu sanés.

Fitur Produk:

1.Low penyerep Cai handapeun 0,05%;

2.Rectified Tepi;

3. Ukuran anu Disusun.

 

Inpormasi rinci:

Penyerapan Cai: Di handapeun 0,5% atanapi 0.5-3% atanapi 3-6% atanapi 6-10%
Range warna: Beige, Grey, Coklat, jsb
Ketebalan:  9.0-10.0mm
Kelas: Luhureun Kelas AAA

 

 

 Packing & Loading:

SAIZ

PCS / CTN

M2/ CTN

GW (KG) / CTN

CTN / 1 * 20 '

M2/ 1 * 20 '

GW (KG) / 1 * 20 '

150x900

8

1,08

22.3

1235

1333.8

27500

200x900

8

1,44

28.5

960

1382.4

27500

200x1000

5

1.

21.3

1292

1292

27500

200x1200

5

1.2

29.5

932

1118.4

27500

 

 

BM29003-(2)
BM29005-
BM29003-5-6
BM29003-5-3
Q15016-DF

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami